Swedish
Währungen:  

Frakt & ReturerFrakt

Frakt av International Express, som är vanligtvis inom en vecka (3 till 5 arbetsdagar) leverans. Om du har speciella önskemål om fraktsätt, låt oss veta.

Vi garanterar snabb leverans när beställningarna placeras och betalning överförs. Och spårningsnumret kommer att skickas så snart som varorna levereras ut. Men vi kan inte kontrollera statusen på din försändelse efter att den lämnar vår leveransavdelningen. Förseningar kan orsakas på grund av väderproblem eller andra omständigheter utanför vår kontroll.

För att underlätta och skydda våra kunder, erbjuder vi möjlighet att skeppa din beställning med en direkt underskrift krävs. Tänk på att genom att välja att ta emot ditt paket utan en underskrift, du att vara ansvarig på thatshould ditt paket försvinner under transporten eller efter förlossningen.

Återgå & Exchange

Här på vår webbutik vi göra ansträngningar för att tillhandahålla högkvalitativa produkter och service till våra kunder. Vi vet att online-inköp är inte alltid på din förväntar när du får din order. Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Observera att vi inte täcker fraktkostnaden och hanteringskostnader för retur eller utbyten. Dessutom kan vi inte vara ansvarig för förlorade försändelser

Alla varor måste uppfylla dessa riktlinjer nedan.

Alla varor måste vara oanvända. Alla objekt som returneras med tecken på slitage eller skador som kan ha uppstått när i besittning av kunden kommer att förbjuda din retur. Vi kan bara ta emot returer som befinner sig i en resalable tillstånd. Din avkastning bör innehålla den oskadade rutan och originalförpackning samt eventuella tillbehör eller extrafunktioner som kan ha ingått tillsammans med transporten.

Din avkastning ska förpackas i en skyddande låda för sjöfarten. Poster tillbaka med porto klistermärken på originalförpackningen betraktas slitna och kommer inte att återbetalas. Bara använda din fraktsedel till skyddslåda och INTE skokartong. Om din retur skickas till oss utan en skyddande kartong, kommer vi inte att kunna acceptera returen.

Avkastningen är giltig upp till 15 dagar efter mottagningsdagen visade med spårningsleveranssystem. Observera att det inte finns någon garanterad leveransdatum för retur. Vid mottagandet, behandlar vi din retur omedelbart och skicka en e-postbekräftelse. Kontakta oss om du inte får en bekräftelse e-post inom en månad av din retur. Efter att vi har utfärdat retur, låt 48 timmar för din bank att återlämna pengar på kontot. Det kan ta en hel kreditkort cykel innan avkastningen visas på kontoutdraget.

Utbyten

Utbyten är enligt samma riktlinjer som avkastning, måste de vara inom 15 dagar från mottagningsdatum, oanvända, oskadade, och åtföljs av alla originalförpackning.

Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 15 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig.

Tänk på att vi inte kan byta din beställning för en annan stil, placerar helt enkelt en ny order för att ersätta stil. Om du får en handelsvara som du känner missnöjd med och vill byta till en annan, skulle du behöva återvända dina artiklar om återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.

För Annullering Vänligen kontakta oss i 24 timmar efter att du betala om du vill avbryta ordning. Begäran om annullering efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy.

tillbaka